Brownie karamel caraibe


 BROWNIE KARAMEL CARAIBE 


190 g hele eieren

205 g bruine suiker

195 g boter

100 g CARAIBE 66%

45 g bloem

15 g CACAO POEDER

145 g pecannoten

115 g IVOIRE 35%

Bereidingstijd: 45 min. Kooktijd: 20 min. Montagetijd: 60 min.

Dit recept is ontworpen door de chefs van de Valrhona School en aangepast voor thuisgebruik.

De combinatie van brownie en karamel zorgt voor een vleugje ultra-hebzucht waardoor deze cake verslavend is.

Om ervoor te zorgen dat de karamel de juiste consistentie heeft, niet te vloeibaar of te dik, raden we aan om hem goed te koken tot 108 ° C (of het equivalent van 5 minuten), onder voortdurend roeren.

Smaakt goed!

Bereiding:

Meng de eieren met de bruine suiker.

Smelt boter en de Caraibe 66% chocolade en voeg toe aan het eerste mengsel.

Voeg de bloem en cacaopoeder toe. Hak de pecannoten grof en voeg ze toe.

Verspreid in een vorm en besprenkel met Ivoire chocolade schilfers. Bak 17 minuten op 170 ° C.