Politique d'expédition

Levering en bezorging  

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden. 

Bestellingen die geplaatst worden zullen de volgende dag verzonden worden. (voorbeeld): maandag uur wordt verzonden op dinsdag). Bestellingen die worden geplaatst op vrijdag of op zaterdag en zondag worden verzonden op maandag. Feestdagen gelden als een zondag.

 

Hoe wordt mijn pakket verzonden 

Je bestelling wordt door ons verzonden via DPD pf PostNL. Als je pakket verzonden is ontvang je per mail de track&trace code van ons. Mocht je deze niet ontvangen hebben neem dan even contact met ons op via de mail zodat we je kunnen helpen.

Voor Nederland geldt dat je bestelling de volgende dag al bezorgd wordt. Voor België geldt dat je bestelling binnen 2-3 werkdagen bezorgd kan worden. 

Indien je niet thuis bent op het moment dat de bezorger langs komt ontvang je een briefje in de brievenbus. Het kan zijn dat je je pakket moet ophalen bij het dichtstbijzijnde pickup point van DPD of PostNL 

 

Betaal ik verzendkosten. 

Bestellingen voor Nederland boven de € 50,- worden gratis verzonden.  

Onder dit bedrag betaal je € 5,00 verzendkosten voor levering in Nederland. 

Bestelling voor België boven de € 70,- worden gratis verzonden. 

Onder dit bedrag betaal je € 12.50 verzendkosten voor levering in België.  

 

Afhalen 

Je kunt je pakket ook afhalen. Onze openingstijden zijn van maandag t/m donderdag van 8:30 tot 17:00 uur. Op vrijdag kan je afhalen tot 12:00 uur. 

Homechefs.nl 

Laarakkerweg 14 

5061 JR Oisterwijk 

Vanwege Covid-19 is het op dit moment niet mogelijk om af te halen.