Zoeken
STARTPAGINA
PRODUCTEN
Submenu uitvouwen PRODUCTEN
Submenu inklappen PRODUCTEN
Ingrediënten
Chocoladerepen en tabletten
Chocolade om mee te bakken
Chocolade cadeaus
Vanille
Alle producten
AANBIEDING
RECEPTEN
BLOG
WE
Aanmelden
Account aanmaken
Over ons
MVO doelstellingen
Contact
Leveringsplan
Terms of service
Refund policy
Sitenavigatie
STARTPAGINA
PRODUCTEN
Ingrediënten
Chocoladerepen en tabletten
Chocolade om mee te bakken
Chocolade cadeaus
Vanille
Alle producten
AANBIEDING
RECEPTEN
BLOG
WE
Aanmelden
Zoeken
Winkelwagen
Winkelwagen
Je winkelwagen
Winkelwagen sluiten
Caramelia-Ijs 34%
CARAMELIA-IJS 34%
15g Maizéna
50g Melkpoeder
115g Suiker
230g
Caramélia 34%
Verwarm water met maïzena en melk.
Smelt de Caramelia 34% chocolade.
Voeg de suiker aan het mengsel, dan, wanneer het mengsel heet is, giet het over de eerder gesmolten Caramelia 34% chocolade terwijl je krachtig roert.
Breng aan de kook en koel af.
Plaats in de vriezer.
Zoeken
Een selectie kiezen resulteert in het geheel verversen van de pagina.
Druk op de spatiebalk en vervolgens op de pijltoetsen om een selectie te maken.
Gebruik de pijlen links/rechts om door de diavoorstelling te navigeren, of veeg links/rechts op een mobiel apparaat