Choco'z


CHOCO'Z


 HAZELNOOT ZANDKOEKJES

80g boter

110g Suiker

110g Bruine suiker

3g Zout

100g Eieren

30g Hazelnootpasta

330g Bloem

9g Bakpoeder

 CHOCOLADE GANACHE

280g Caramelia 36% of 130g Caraibe 66% 

150g Vloeibare room

35g Acacia honing (20 g als je Caraibe gebruikt)

HAZELNOOT ZANDKOEKJES
  1. Meng de boter met de suiker, bruine suiker, zout, eieren en hazelnoot pasta tot een gladde massa.
  2. Zeef de bloem met het bakpoeder en voeg het vervolgens toe aan de rest van de ingrediënten.
  3. Meng het deeg. Verdeel het deeg over twee vellen bakpapier. Snijd vormen met cookie cutters.

Kook de zandkoekjes  op 160 graden gedurende 20 minuten.

 CHOCOLADE GANACHE

  1. Smelt de Caramélia of Caraibe chocolade.
  2. Verwarm de room met de honing.
  3. Voeg de room in 3 keer toe aan de chocolade om een emulsie te maken.
  4. Meng hierna met een mixer om de emulsie te voltooien.
  5. Laat minstens 3 uur kristalliseren in de koelkast.