Over ons


Homechefs.nl is een initiatief van Sweetcreations in Oisterwijk. Sinds 2005 is Sweetcreations de partner voor patisserie grondstoffen voor de betere restaurants, patissiers, chocolatiers, ijs bereiders en cateraars.  Onze producten die we verkopen zijn niet zomaar geselecteerd.  Ze zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, smaak en de juiste partners.  

Valrhona chocolade behoort tot de beste ter wereld en is volledig fair-trade. Met oog voor het milieu en de boeren die de cacao verbouwen. Valrhona investeert veel terug in de gemeenschap (kijk bij MVO)  en is naast producent ook planter (eigen plantages).  Er wordt gewerkt met zeldzame cacao variëteiten van uitzonderlijke kwaliteit. Dit moet je samen met de boeren voor elkaar krijgen en daarom wordt er goed voor ze gezorgd.  Alle cacao die gebruikt wordt komt rechtstreeks van de plantages en de boeren en coöperaties worden rechtstreeks betaald door Valrhona. Op deze manier komt het geld dat ze voor de cacao betalen ook terecht op de plek waar het hoort. Namelijk bij degene die de cacao verbouwen. 

Homechefs.nl is opgericht om ervoor te zorgen dat mensen die graag thuis aan de bak willen tegemoet te komen. Goede grondstoffen zijn moeilijk te vinden en al helemaal als je net als de professionals aan de slag wil. Geniet van de volle smaken en mogelijkheden. Kijk bij de recepten en instructie video’s. Ontdek je talenten en laat je verleiden om iets lekkers te bakken, cadeau te geven of om jezelf te verwennen. 

Op dit moment zijn enkel de producten van Valrhona verkrijgbaar. Later wordt het assortiment verder uitgebreid met andere kwaliteitsgrondstoffen om zo je creaties verder te kunnen verfijnen en de je mogelijkheden te vergroten.