Zoeken
STARTPAGINA
PRODUCTEN
Submenu uitvouwen PRODUCTEN
Submenu inklappen PRODUCTEN
Ingrediënten
Chocoladerepen en tabletten
Chocolade om mee te bakken
Chocolade cadeaus
Vanille
Alle producten
AANBIEDING
RECEPTEN
BLOG
WE
Aanmelden
Account aanmaken
Over ons
MVO doelstellingen
Contact
Leveringsplan
Terms of service
Refund policy
Sitenavigatie
STARTPAGINA
PRODUCTEN
Ingrediënten
Chocoladerepen en tabletten
Chocolade om mee te bakken
Chocolade cadeaus
Vanille
Alle producten
AANBIEDING
RECEPTEN
BLOG
WE
Aanmelden
Zoeken
Winkelwagen
Winkelwagen
Je winkelwagen
Winkelwagen sluiten
Pannacotta Dulcey
PANNACOTTA DULCEY
2 g
Gelatine
100 g
volle melk
5 g
Glucose
170 g
Dulcey 32%
200 g
vloeibare room
Week de gelatine in koud water.
Verwarm de melk en glucose en voeg de gelatine toe.
Smelt de Dulcey 32% chocolade.
Giet het mengsel in drie keer over de gesmolten chocolade.
Voeg de koude room toe.
Meng met een blender, zorg ervoor dat er geen lucht bij komt.
Giet het in een vorm en laat het een paar uur in de koelkast opstijven.
Zoeken
Een selectie kiezen resulteert in het geheel verversen van de pagina.
Druk op de spatiebalk en vervolgens op de pijltoetsen om een selectie te maken.
Gebruik de pijlen links/rechts om door de diavoorstelling te navigeren, of veeg links/rechts op een mobiel apparaat