Chocolademelk




1L volle melk
100 gr chocolade (Caraibe 66%, Guanaja 70%, Jivara 40%)



Guanaja Chocolade 70% feves 1 kg - Valrhona
Guanaja Chocolade 70% feves 1 kg - Valrhona
Guanaja Chocolade 70% feves 1 kg - Valrhona

Guanaja Chocolade 70% feves 1 kg - Valrhona

€22,00

 

 GASTRONOMISCHE WARME CHOCOLADEMELK

Dit recept is ontworpen door de chefs van de Valrhona School en aangepast voor thuisgebruik.

Het is het basisrecept voor warme chocolademelk voor puristen. Met slechts 2 ingrediënten voor een pure en zeer intense smaak.

Dompel jezelf onder in de chocolade-bedwelming van dit geruststellende recept!

 GASTRONOMISCHE WARME CHOCOLADEMELK

1

Gebruik voor dit recept een keuze uit 100 g Caribbean 66%, of 100 g Guanaja 70% of 100 g Jivara 40%.

2

Kook de melk en smelt de chocolade.

3

Giet 1/3 van de melk op de eerder gesmolten chocolade om een ​​gladde, elastische en glanzende textuur te krijgen. Giet hierna de rest erover en zorg ervoor dat deze textuur behouden blijft.

4

Opnieuw verwarmen, krachtig kloppen en in een kopje gieten.