Choco'z



HAZELNOOT ZANDKOEKJES

80g boter
110g Suiker
110g Bruine suiker
3g Zout
100g Eieren
30g Hazelnootpasta
330g Bloem
9g Bakpoeder


CHOCOLADE GANACHE

280g Caramelia 36%
of 130g Caraibe 66%
150g Vloeibare room
35g Acacia honing
(20 g als je Caraibe gebruikt)


Caraibe 66% puur feves 1 kg - Valrhona
Caraibe 66% puur feves 1 kg - Valrhona
Caraibe 66% puur feves 1 kg - Valrhona

Caraibe 66% puur feves 1 kg - Valrhona

€22,00

HAZELNOOT ZANDKOEKJES

 

1

HAZELNOOT ZANDKOEKJES

Meng de boter met de suiker, bruine suiker, zout, eieren en hazelnoot pasta tot een gladde massa.

2

Zeef de bloem met het bakpoeder en voeg het vervolgens toe aan de rest van de ingrediënten.

3

Meng het deeg. Verdeel het deeg over twee vellen bakpapier. Snijd vormen met cookie cutters.

Kook de zandkoekjes op 160 graden gedurende 20 minuten.

 

CHOCOLADE GANACHE

1

 CHOCOLADE GANACHE

Smelt de Caramélia of Caraibe chocolade.

2

Verwarm de room met de honing.

3

Voeg de room in 3 keer toe aan de chocolade om een emulsie te maken.

4

Meng hierna met een mixer om de emulsie te voltooien.

5

Laat minstens 3 uur kristalliseren in de koelkast.