"La Canadienne"



100 g havermout
280 g Jivara 40%
35 g zonnebloempitten
35 g gehakte amandelen
65 g gehakte pecannoten
40 g Esdoornsiroop
25 g ahornsuiker
40 g gedroogde cranberries

Jivara Chocolade 40% - Valrhona
Jivara Chocolade 40% - Valrhona
Jivara Chocolade 40% - Valrhona

Jivara Chocolade 40% - Valrhona

€22,00

 

"LA CANADIENNE"

1

"LA CANADIENNE" 

Meng de haver, zonnebloempitten, gehakte amandelen, gehakte pecannoten met ahornsiroop en ahornsuiker.

2

Bak 10 minuten op 180 ° C en zorg ervoor dat je halverwege het koken goed mengt.

3

Haal uit de oven, laat afkoelen en voeg de gedroogde veenbessen toe.

4

Voeg als laatste de gesmolten JIVARA chocolade toe.

5

Leg in siliconen mal en laat 20 minuten in de koelkast kristalliseren.

6

Snijd de graanrepen op de gekozen lengte.